Eladó ház Sarkad 103 nm
Eladó ház Sarkad 103 nm
Eladó ház Sarkad 103 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7864375
Frissítve: 7 hónapja

Sarkad eladó családi ház 4 szobás: 18,7 millió Ft

18,7 millió Ft
181 553 Ft/m²
103 m²
Alapterület
1098 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 54 272 Ft
Második évtől
74 066 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sarkad három hálószobás családi ház Irányár: 18.700.000 Sarkad Sarkadon eladó egy 1089 nm-es telken épült régi típusú ingatlan, mely 103 nm es de 2023-ban teljes ráncfelvarráson esett át. Tulajdonosa teljes körűen felújította, falakat bontott és helyezett át így a végeredmény egy a szemnek is nagyon látványos átalakulás mindamellett, hogy az ingatlan eredeti falait meghagyta és nem takarta gipszkartonnal .A szobák is és a nappali –konyha is új design elemeket kapott. és rengeteg spotlámpával megvilágítva tette látványossá a ház megjelenését. A ház összes nyílászárója kicserélésre került. A külső nyílászárók műanyagra és a belsők is újra lettek cserélve. Az ingatlan összközműves, gáz konvektorokkal és az egyik szobája elektromos kandallóval fűthető. A szobák le lettek laminálva, a hideghelyiségek pedig újra lettek burkolva. A házba belépve egy tágas, világos előszoba fogad onnan nyílik az egyik utcafronti szoba, majd a közlekedőn tovább haladva a másik utcafronti szobát találjuk. Jobbra az egy légterű konyha-étkező és nappali fogad minket, amiből a fürdő és egy kamra közelíthető meg és a nappaliból nyílik a harmadik udvari szoba. Gyakorlatilag az ingatlanhoz nyúlni sem kell azonnal birtokba vehető, tehermentes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Európa Ingatlanközvetítő Európa Ingatlanközvetítő Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY