Eladó ház Parádsasvár 69 nm
Eladó ház Parádsasvár 69 nm
Eladó ház Parádsasvár 69 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7885850
Referenciaszám: 205703831
Frissítve: 16 napja

Parádsasvár eladó családi ház 2+1 fél szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
505 797 Ft/m²
69 m²
Alapterület
712 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 101 289 Ft
Második évtől
138 229 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A természet közelsége az álma? Szeret túrázni, a friss levegőn pihenni? Akkor megtalálta a megfelelő ingatlant!   Parádsasvár egy nyugodt, csendes, biztonságos település a Mátra lábainál. A kedvelt turisztikai helyen rengeteg túraútvonal keresztezi egymást. A közelben lévő települések számtalan kirándulási lehetőséget adnak. Ezen a mesés helyen eladó egy kertes családi ház.   Ez a 700 nm-es telken lévő, déli tájolású, napfényes családi ház két és fél szobát, konyhát, fürdőszobát rejt magában. A hangulatot a központi fűtés mellett egy cserépkályha teszi meghitté. A fedett teraszon a szabadban töltött idő kellemes, a nyugalom biztosított. A melléképület bejárata is innen közelíthető meg, amely tárolásra tökéletesen megfelel.   Az udvaron garázs is található, itt biztonságban tudhatja autóját.   A ház családi fészeknek is jó választás, de vendégháznak is alkalmas, speciális kialakítása miatt. Fantasztikus érzés ilyen csodálatos környezetben élni a mindennapokat, vagy hétvégente itt feltöltődni. Engem teljesen magával ragadott ez a kis gyöngyszem.   Ne késlekedjenek, keressenek elérhetőségeimen még ma, nehogy más szeressen bele előbb! Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Gyors ügyintézésünknek köszönhetően két hónapon belül már Öné is lehet ez a nagyszerű ingatlan!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
garázs

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fekete Mátyás Büki Immobilien Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY