Eladó ház Paks 70 nm
Eladó ház Paks 70 nm
Eladó ház Paks 70 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8061891
Referenciaszám: HZ046818
Frissítve: 20 napja

Paks eladó családi ház 2 szobás: 30,5 millió Ft

30,5 millió Ft
435 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
718 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 88 519 Ft
Második évtől
120 802 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha nem akar panellakást vásárolni?Pakson szeretne élni, de vidéki környezetben?Akkor itt a remek lehetőség!Paks-Dunakömlődön csendes utcájában eladó  egy hangulatos családi ház!Az ingatlan jellemzői:718 négyzetméteres telken helyezkedik el a 70 négyzetméteres vályogból épül parasztház, amelynek folyosó része téglából épült. A családi ház egy közlekedőből, kettő egymásból nyíló szobából, konyha és étkező egyben, fürdőszobából, tároloból,, amely jelenleg mosókonyhaként funkciónál  wc helyiségekből áll. Az otthon melegéről kályha illetve hűtő-fűtő klíma gondoskodik. 2023-ban az ingatlanon történ felújítás történt:nyílászáró csere, szigetelés  vízvezetékek cseréje, wc, konyha kialakítása,kettő szoba lebetonozás megtörtént,klímák beszerelése.A telek jellemzői: 718 négyzetméteres teleken jelenelg melléképületek találhatóak. Egy tároló és egy 100 négyzetméteres épület van az udvar végén, amelyben van egy különálló rész szoba és konyha helyiség kialakítva. Az udvar végén álló épület képzeletnek engedve átalakítható, hátsó oldalánál is található bejárat.Telek számos gyümölcsfával teli paradicsom. Kóstolja meg a frissen szedett alma, körte, barack, szilva, dió, és sok más gyümölcs ízét.Adottságainak köszönhetően  nyugdíjasoknak, gyermekes családoknak, felújításba belevágóknak, összeköltzőknek vagy akár gazdálkodást kedvelőknek is  kiváló lehet.Környékről: Paks - Dunakömlőd. Korábban önálló most már Paks egyi városrésze.Pakstól mintegy 5 km-re helyezkedik el. Minden könnyedén, néhány perc alatt megközelíthető, adottak busz helyijáratai Paksra való beutazáshoz. Dunaföldvár és Szekszárd is fél óra elérhető.Területét átszeli a 6-os főút, valamint az M6-os autópálya is pár percre elérhető. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, CSOK- ra alkalmas, hitelezhető. Felkeltettem érdeklődését és megtekintené az ingatlant keressen bátran! 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lombosi Andrea Duna House - Szekszárd Az iroda összes hirdetése
+36 30 433 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY