Eladó ház Kulcs 167 nm
Eladó ház Kulcs 167 nm
Eladó ház Kulcs 167 nm
+22 fotó
Hirdetéskód: 6337856
Frissítve: 1 éve

Kulcs eladó családi ház 8 szobás: 240 millió Ft

240 millió Ft
1 437 126 Ft/m²
167 m²
Alapterület
3642 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 696 541 Ft
Második évtől
950 574 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kulcson, dunai panorámás, luxus ingatlan eladó! A 212 m2 lakóterületű ház egy 3642 m2-es közvetlen vízparti telek közepén, a Duna szintjétől 12-15 magasságban fekszik. A ház teljes szélességén végigfutó 35 m2 -es, faburkolatú teraszáról gyönyörködhetünk az elénk táruló Duna festői látványában. A teraszra két hálószobából és a nappaliból is nyílik kijárat. Az ingatlan négy fürdőszobája vegyesen, káddal és zuhanykabinnal felszerelt. A ház téglából épült, sávbeton alapra. JOSKO prémium minőségű fa nyílászárókkal valamint PREFA eloxált színtartó alumínium tető és eresz rendszerrel. Központi fűtés gázkazánnal, valamint három lépcsős szennyvíz tároló és tisztító berendezés került kialakításra. A gyönyörűen parkosított udvar vakondhálóval védett, délnyugati oldalán gyümölcsfákkal ültettet, keleti oldala egészen a Duna partjáig húzódik és kiskapuval a folyóhoz lejárást biztosít. A Duna felé vezető út végében hangulatos, boltíves, pecsétes téglával kirakott borospince található. A telek talajtani vizsgálatokkal igazolt szilárd agyagtömbön fekszik, bármilyen árvízi vagy földcsuszamlási veszély kizárt. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését keressen minket bizalommal! Hitel, energetika és teljes körű ügyvédi ügyintézéssel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére. Piramis Ingatlaniroda Dunaújváros, Dózsa György út 18.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
luxus
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
terasz
pince
kábeltévé
beépített konyhabútor
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Róbert József Piramis Ingatlaniroda - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 482 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vida Róbert József Piramis Ingatlaniroda - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 482 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY