Eladó ház Érd 240 nm
Eladó ház Érd 240 nm
Eladó ház Érd 240 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8008002
Referenciaszám: HZ065654-3971823
Frissítve: ma

Érd eladó családi ház 4+1 fél szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
370 833 Ft/m²
240 m²
Alapterület
589 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Érden akár két generáció számára is átalakítható családi ház. A különleges hangulatú ház nettó 240 nm-es, 3 szinten. A pince szinten található a kazánház, egy garázs, a ház tartási helyiség és egy óriási szoba, mely felhasználása csak a képzeletünkön múlik. A bejárati szint elosztása a következő: Egy kényelmes előszobából jutunk el a tágas 26 nm-es konyhába. A konyha-étkező a praktikum jegyében került kialakításra. Az előszoba másik oldalán található a több, mint 30 nm-es nappali. A nappaliból leválasztva nyerhetünk egy plusz szobát igény szerint. Ezen a szinten található még egy különálló fürdőszoba és wc. A felső szinten 4 szoba, egy fürdőszoba wc-vel, valamint egy közel 10 nm-es tároló került kialakításra. A fűtést és a melegvizet egy kondenzációs kazán és egy vegyes tüzelésű kazán is biztosítja, a hőleadók lapradiátorok. A konyhában már kialakításra került a padlófűtés csőrendszere, csak rá kell kötni a jelenlegi rendszerre. A kertben is minden adott a kellemes időtöltéshez. Egy nyári konyhát, egy boros pincét, komposztálót, kerti tavat és egy külső szaletlit találunk itt. 3 kapu is szolgálja a bejutást az ingatlanhoz és 4 gépkocsi kényelmesen elfér. Az udvaron helyet kapott egy fúrt kút is, melyről az ingatlan bizonyos vízellátása is megoldott. Csendes utcában, sarok telken található az ingatlan nagyon jó infrastruktúrával. A közelben bolt, óvoda, iskola és orvosi rendelő. Jöjjön, nézzük meg együtt és szeressen bele!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mucsi Márta Duna House Blaha Az iroda összes hirdetése
+36 20 945 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY