Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
Eladó ház Érd, Parkváros 126 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7938972
Referenciaszám: H478388
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 3 szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
1 030 952 Ft/m²
126 m²
Alapterület
827 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 377 003 Ft
Második évtől
514 498 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Érd - Parkváros legjobb részén, eladó egy különlegesen kialakított, rendkívül jó állapotban lévő nettó 126,6m2-es 3 hálószobás családi ház. A ház egyedi kivitelezésű, minőségi anyagokból készült és magas kategóriás burkolatok lettek beépítve. -3 szoba, ebből egy galériás -fürdő, -tágas, 60m2-es nappali-konyha, -mosókonyhából Minden helyiségbe törekedtek az egyediséget belevarázsolni, mi sem tükrözi jobban mint a 20m2-es távirányítós tetőablak és a padlóba süllyesztett akvárium, vagy az automata vízteres kandalló a nappaliban, szauna a fürdőben (megegyezés tárgya) természetes márvány padló, és még rengeteg dolog van, ami az egyediséget és a minőséget tükrözi. A ház fűtése gáz cirkóval van megoldva, illetve vízteres kandallóval, a hőleadás pedig padlófűtéssel és radiátorokkal történik. A ház egy önálló 827m2-es telken fekszik, amin találunk még egy 80m2-es garázst, autómata garázskapuval. Illetve még egy 42m2-es faházat, ami belső befejezés után, csodás nyári konyha vagy különálló lakrész lehet. A ház szabadonáló beépítéssel épült, a bejárata Északnyugati, a hátsó kijárata pedig Délkeleti fekvésű. A hátsó részén az ingatlannak van még egy fedett terasz, egy kis gyerekmedence és egy tágas zöld udvar is. A közelben általános iskola, több óvoda és bölcsöde is van, boltok, szolgáltatók. 2 perc sétával pedig a buszmegálló is elérhető. A környék biztonságos és csendes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Simon Emőke Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Simon Emőke Otthon Centrum - XVIII. kerület - Üllői út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY