Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 224 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 224 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 224 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8012278
Referenciaszám: H481922
Frissítve: 16 napja

Érd eladó családi ház 8 szobás: 139,5 millió Ft

139,5 millió Ft
622 768 Ft/m²
224 m²
Alapterület
1024 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 404 865 Ft
Második évtől
552 521 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
FENYVES PARKVÁROS FREKVENTÁLT, ASZFALTOZOTT UTCÁJÁBAN 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ NAGYTELEKKEL ELADÓ - eredetileg 88-ban épült, 2006-ban tTELJES FELÚJÍTÁS, 2022-ben épült a FELSŐ EMELET - TÖBB TÁROLÓ és PINCE helyiséggel rendelkezik - ÉPÍTÉSE beton alapra, terméskő és tégla - SZIGETELT, TETŐ CSERÉP - NAPELEMEK, HŐSZÍVATTYÚ - SZINTENKÉNT KÜLÖN mérőórák (víz-, és villany), fűtés külön hőmennyiség mérővel - elektromos hálózat 3x32 A-es, van ÉJSZAKAI ÁRAM - MŰANYAG ablakok, redőnyösek – a külső bejárati ajtó műanyag, a beltéri ajtók fából vannak - felső szint megközelítése külső fémlépcsőn keresztül,KÜLÖN BEJÁRATÚ - melegvíz ellátás, FŰTÉS GÁZCIRKÓVAL + radiátorokkal - ALTERNATÍVA vegyestüzelésű kazán VAGY hőszivattyús rendszer kiépített, DE MÉG nincs üzembe helyezve - MINDKÉT SZINTEN inverteres KLÍMÁK felszereltek - 15 kW-os NAPELEM rendszer kiépített - a FELSŐ SZINTEN a 15,5 nm szoba még nem teljesen készült el, akár 2 SZOBA kerülhet kialakításra, ITT padló- és falburkolatok hiányoznak - az esővizet CISZTERNÁBAN GYŰJTIK, HIDROFORRAL történik a locsolás, - CISZTERNÁRA alternatívaként meg lehet oldani, hogy legyen ráköthetve a mosó- és mosogatógép és a WC - FELÚJÍTÁS SORÁN 2006-BAN villanyvezetékek újra húzása, fűtési rendszer 5 rtg csövezése, vízvezetékek, szennyvízvezetékek cseréje, turbós kazán beszerelése, összes nyílászáró cseréje, teljes burkolat csere. 2007 – teljes tető felújítása (a szaruzat kivételével). - EMELLETT 2021 – külső homlokzat szigetelése, a hátsó falon 10-, máshol 5-7 cm vastagságban.,2019 – terasz beépítése (könnyűszerkezet), FÖLDSZINTEN dolgozó kiépítése (könnyűszerkezet). - PARKOLÁS az ingatlan előtt, valamint az ingatlan területén, betonozott, fedett 2 autó, UDVARON 2 autó Megközelítés: tömegközlekedéssel: Budapest-Kelenföldről a Volánbusz menetrend szerinti járataival érhető el Érd, M7 csomópont megállóhely, ahonnan az ingatlan kb. 10 perces séta távolságra található! Új, tavaly átadott általános és középiskola, uszoda, edzőterem megközelíthető gyalogosan és az utcában elérhető helyi járattal is. Infrastruktúra és közlekedés SZUPER, óvoda, sportpályák, épülő sportcsarnok, buszmegálló, bevásárlási lehetőség MIND A KÖZELBEN REMEK LEHETŐSÉGET NYÚJT CSALÁDOKNAK, AHOL IGAZI, HANGULATOS, BARÁTSÁGOS, NYUGODT KÖRNYÉKEN KERESIK OTTHONUKAT! Itt a lehetőség, SAJÁT ÁLMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA, TÖBB GENERÁCIÓ ÉS/VAGY VÁLLALKOZÁS SZÁMÁRA IS! Hívjon minél hamarabb, még mielőtt elkapkodják Ön elől! Ha ez az ingatlan megfelel jövőbeni elképzeléseinek, nézzük meg együtt! Érdemes! Akár hétvégén is! Hitel ügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással szívesen állunk rendelkezésükre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lelkes Ágnes Otthon Centrum - Százhalombatta Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY