Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 166 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 166 nm
Eladó ház Érd, Fenyves-Parkváros 166 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7212478
Referenciaszám: 4146_398
Feltöltve: 16 napja

Érd eladó családi ház 4+1 fél szobás: 106,9 millió Ft

106,9 millió Ft
643 976 Ft/m²
166 m²
Alapterület
804 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 251 Ft
Második évtől
423 402 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
EGY IGÉNYES, KIVÁLÓ CSALÁDI OTTHON VIRTUÁLIS INGATLANSÉTA: http://webseta.hu/r2234725 Érd Fenyves-Parkváros egy igazán csendes kis mellékutcájában, távol a város zajától, a Zengő utcában kínálom megvételre ezt a 166 m2 alapterületű, tágas, 2015-ben épült családi házat egy 804 m2 alapterületű telken. A ház NAPPALI + 3 HÁLÓSZOBÁJÁVAL, valamint ideális méretű, PARKOSÍTOTT kertjével egy igazán ideális otthont képes biztosítani az ide költözők számára. A családi ház teljes átépítése, bővítése, valamint tetőterének kialakítása az elmúlt 8 évben történt meg, azzal az odafigyeléssel, gondos tervezéssel, ami a jelenleg itt élőket jellemzi. Az ingatlant saját használatra építették, nem pedig haszonszerzés és továbbértékesítési céllal, ami azt gondolom, nagyon fontos szempont a ma jellemző, gyors építkezések terjedése közben. Az ingatlan 128,5 m2 hasznos lakótérrel és egy 3 állásos, 37,5 m2 alapterületű garázzsal várja új lakóit. Teljes mértékben az itt lakók kényelmét és térérzetét hivatott emelni a rendkívül tágas és maximális igényességgel kialakított nappali, melynek hatalmas légtere (belmagassága: 4,84 méter) tesz impozánsá egy baráti vagy családi összejövetelt is akár. Az ingatlan fűtését egy 24 kw-os kombi gáz(cirkó) biztosítja, az előtérben és a nappaliban padlófűtéssel, a többi helyiségben radiátorokon keresztül. A ház hűtéséről pedig két légkondicionáló gondoskodik, hogy a nyári melegben is kényelmes otthont élvezhessennek az itt lakók. Az ingatlan néhány fontos műszaki jellemzője: - B30-as Porotherm tégla falazat - 10 cm-es Hungarocell szigetelés - 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés tükörfóliával a tetőtérben - távfelügyelethez bekötött riasztórendszer Az ingatlan ASZFALTOZOTT utcában található, az új iskola és wellnessközpont közelében. A Budapestre ingázóknak az autópálya kb. 4-5 perces autóútra elérhető, éppen olyan távolságra, hogy annak zaja már egyáltalán ne legyen hallható, amikor az ember egy fáradt nap után hazaér. :) További információért és az ingatlan megtekintése miatt VÁROM HÍVÁSÁT akár hétvégén vagy az esti órákban egyaránt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
garázs
kert
kertkapcsolatos
csendes
étkező
internet
telefon
vízórás
riasztó
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Birkás Roland OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY