Eladó ház Enying 83 nm
Eladó ház Enying 83 nm
Eladó ház Enying 83 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7830796
Referenciaszám: HZ071669
Frissítve: 16 napja

Enying eladó családi ház 4 szobás: 25,9 millió Ft

25,9 millió Ft
310 180 Ft/m²
83 m²
Alapterület
580 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 168 Ft
Második évtől
102 583 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Enyingen 83,5nm-res családi házat!Az ingatlan vegyes falazatból épült. Szerkezetileg, statikailag jó állapotú, nem vizesedik, nem penészesedik. A házban a belső felújítási munkáltok megtörténtek, mely során a teljes villanyhálózat, burkolatok cseréje és a fürdőszoba felújítása is megtörtént. A szobák jó minőségű parketta borítással ellátottak, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. A házban kialakításra került 3 szoba, 1gardró vagy kisebb szoba, étkező, konyha , közlekedő, fürdőszoba és egy wc. A tágas tereknek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen elfér . Az ablakok műanyagra lettek cserélve. A tetőszerkezet ép, cserép héjazattal ellátott. Az 580nm-es telken fekvő ház a központtól 200m-re található, nyugodt, csendes utcában. Az udvart útszolgalmi jog terheli a szomszédok javára, akik barátságosak és segítőkészek.  A telek teljesen körbekerített. Közművek szempontjából villany, víz, csatorna bevezetésre került a házba, gáz a telken belül kapott helyet. Jelenleg kályhával és elektromos fűtőtesttel megoldott az ingatlan fűtése, ezzel biztosítva télen a ház kellemes hőmérsékletét. A ház alatt kb 20nm-es pincét is találhatunk, amely remek lehetőséget biztosít akár zöldségek tárolására is.Az udvaron megtolható hatalmas fa kellemes árnyékot nyújt a nyári hőségben. Ha igazán remek áron szeretne hozzájutni egy jó házhoz, akkor ezt a lehetőséget ne hagyja ki. Ideális akár nagycsaládosok számára is. Enying Fejér vármegye délnyugati részén, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre fekszik. A település közlekedési gerincét jelentő 64-es főút egyben a településközi kapcsolatok jelentős részét is bonyolítja. Siófokkal a 6401-es, Lajoskomárommal a 6404-es út köti össze, a határában indul a 6301-es út Polgárdi felé, és néhány kilométernyi szakaszon a határában húzódik a 7-es főút is. [A 6401-es egy szakasza Balatonszabadi területén szilárd burkolat nélküli mezőgazdasági út.] Országos közútnak számít még a város területén az egykori Enying vasútállomásra vezető 63 305-ös út, valamint a Kabókapuszta és Leshegy városrészeket összekötő, a 6404-esből kiágazó 64 106-os út.Enyinget Dunaföldvárral, Veszprémmel, Székesfehérvárral és Siófokkal, illetve a környező településekkel kötik össze autóbuszjáratok. A távolsági közlekedésben meghatározó az átmenő buszjáratok szerepe. Közvetlen buszjárat köti össze Budapesttel, Győrrel, Keszthellyel, Kecskeméttel, Szolnokkal, Szegeddel, Szekszárddal és Szombathellyel is.Bővebb információért és személyes megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!Nincs elég önereje a vásárláshoz? Szeretné még kihasználni az idén nyújtotta állami támogatásokat? Cégünk ebben is segítéséget nyújt díjmentesen! Ne habozzon , hívjon még ma, le ne maradjon a lehetőségekről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY