Eladó ház Csömör 170 nm
Eladó ház Csömör 170 nm
Eladó ház Csömör 170 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7249334
Referenciaszám: HZ051147
Feltöltve: 16 napja

Csömör eladó családi ház 4 szobás: 125 millió Ft

125 millió Ft
735 294 Ft/m²
170 m²
Alapterület
851 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csömörön, csendes, rendezett utcában  851 m2 telken eladó, egy 171 m2-es  három szintes, nappali + 3 szobás családi ház. A ház 1994. évben  épült, 2014-ban fűtési rendszere felújításra került. Az ingatlanban  az alsó szinten kapott helyett egy kétállásos garázs, háztartási helyiség, műhely,  és a kazánház. Az utcáról, valamint a garázsba való bejutást automata kapu könnyíti meg. Az udvarban a térkővel burkolt területen további autók beállására is lehetőség van. A kert öntözőrendszerrel ellátott. A földszinten található a tágas, napfényes nappali, étkező mely a belső kertre néz, az utcafront felőli részen a konyha, kamra,  valamint a fürdőszoba van. Az emeletre vezető lépcső mellett helyet kapott még egy tároló is.A nappaliban fatüzelésű kandalló található. A nappaliból nyíló teraszról a rendezett kert is kényelmesen megközelíthető.Az emeleten  három külön bejáratú  erkélyes szoba, illetve egy gardróbszoba kényelmes életteret biztosít egy nagyobb család részére is. Igény esetén az ablakos, terasszal rendelkező  gardróbszoba lakószobaként is funkcionálhat. Az emeleti fürdőszobában sarokkád került beépítésre. A ház gondosan megtervezett,  élhető terekkel, nagy kerttel, és mindennapokhoz szükséges kiszolgáló egységgel rendelkezik, mely biztosítja egy  család kényelmét.  A műszaki állapota, és állaga az épületnek nagyon jó, riasztóval, a földszinten klímával felszerelt, tisztasági festés után költözhető állapotú. Igény szerint egy kisebb átalakítással még kompaktabbá tehető, az alsó szinten akár szauna, konditerem, gyerekeknek dühöngő  is kialakítható.  Az infrastruktúra nagyon jó,  kb. 300 méterre található a buszmegálló,  gyalogosan a HÉV megálló is könnyedén elérhető.  Bankfüggetlen pénzügyi szakértőnk, hiteligényléssel illetve családtámogatással kapcsolatos kérdésekben szakszerű,  gyors, és pontos segítséget biztosít Önnek.    

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Erkély:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szentesi Rozália Duna House - Szent László út Az iroda összes hirdetése
+36 30 315 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY